Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leszbikus szórakozóhelyek képes leírás - Leszbikus.tlap.hu
részletek »

Leszbikus szórakozóhelyek - Leszbikus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leszbikus.tlap.hu » Leszbikus szórakozóhelyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
AlterEgo

AlterEgo

Az AlterEgo Transz Ugró Csoportja és kedvelt DJ-i garantálják a legjobb hangulatot. A Született feleségek megvárnak, de ha a buli nélküled indul el, az már baj. AlterEgo Budapesten az Oktogonhoz közel megtalálsz minket.

Capella Café

Capella Café

Capella Café - 1995 óta folyamatosan megújuló Magyarországon egyetlen, legnagyobb és legrégibb LMBT műsoros szórakozóhelye. Capella Café - melegek és leszbikuson szórakozóhelye, élő revü műsorok, privát szobák.

Club Underground

Club Underground

Club Underground Budapest, a Teréz körúton. Leszbikus, meleg, biszexuális szórakozási lehetőség Budapest egyik legismertebb szórakozóhelyén. Klubunk színpadán egyedülálló show minden nyitvatartási napon. A Trans Varieténk és táncosaink mellett élő hangos produkció is vár rád.

GLAM Bar & Lounge

GLAM Bar & Lounge

A menedzsment sokat gondolkodott a hely nevén, rengeteg lehetőség felmerült, de a szórakozóhely stílusából és a megvalósításra váró ötletekből adódóan valami olyasmire gondoltunk, ami a csillogást, exkluzivitást és a színvonalat jelenti. Ezért választottuk a GLAM nevet. Egy olyan helyet álmodtunk meg itt Budapesten, ami színvonalas ugyanakkor a lehető legszélesebb réteget próbálja megcélozni, azaz nem csak a 20-as korosztályt, hanem a 30-as és 40-es (sőt azon is túliak) kulturált szórakozásra vágyókat is kielégíti.

Liberty Budapest

Liberty Budapest

Az első buli ' The First Time' néven 2009. május 2-án Budapest egyik legszebb szórakozóhelyén a Privében került megrendezésre. A Party hatalmas sikert aratott egyedi zenei világával és különleges hangulatával. Ezek után bátran vágtunk bele első tematikus estünkbe: 2009. június 6-án a 'The Army of Lovers' következett. A Privé egyedi military dekorációt kapott és sok táncos 'katona' fogadta a vendégeket. A buli hangulatához igazodva az ajánlott dresscode is military volt és így tényleg az az érzésünk támadt, hogy egy hatalmas szerelmes hadsereg bulizik együtt! Aztán jött a július és a Liberty ismét elvarázsolta közönségét: 2009. július 4. Liberty Airline - ez a buli tényleg a fellegekbe repített mindenkit. Szexy pilóták és légiutas kísérők fogadták az 'utasokat' , akik a bejáratnál kávét, teát és egy beszállókártyát kaptak. A fantasztikus buli közben repülőjegyet és egy 2 személyes wellness hétvégét sorsoltunk ki a Vista utazási iroda jóvoltából. 2009. Augusztus 8. Sweet Dreams - egy hatalmas hálószobát varázsoltunk a Privéből, ahol mindenki megmutathatta, hogy miben is bújik az ágyába esténként. Tian pedig megmutatta, hogyan kell Sweet Dreams dalokat énekelve ágyba bújni a gyönyörű táncosfiúkkal, akik ezúttal is apró ajándékokkal kedveskedtek a színpadhoz látogató vendégeinknek. Szeptemberben kisebb szünetet tartunk, amíg szerettet rezidenciánkat felújítják és Prestige néven.

igennem
Tuti menü