Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Leszbi közösségek képes leírás - Leszbikus.tlap.hu
részletek »

Leszbi közösségek - Leszbikus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leszbikus.tlap.hu » Leszbi közösségek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Labrisz Leszbikus Egyesület

Labrisz Leszbikus Egyesület

Az egyesület 2000-ben, az Európai Unió PHARE Demokrácia Projektje támogatásával kezdett bele Melegség és megismerés című programjába, melynek célja, hogy segítsen olyan környezetet teremteni az iskolákban, diákok és tanárok között egyaránt, ahol tiszteletben tartják a tanulók sokféleségét, s ahol így meleg, leszbikus, biszexuális vonzalmai miatt sem érhet senkit, semmilyen bántalmazás. Programunkat azoknak a diákoknak és tanároknak, fiataloknak és felnőtteknek szervezzük, akik egy olyan világban szeretnének élni, ahol a másikkal beszélgetés folyik és nem elhallgattatás, ahol az elsőrendű cél a megismerés, s nem a megbélyegzés.

Laura-World

Laura-World

A Laura-World olyan internetes közösségi oldal, amelynek elsősorban a kapcsolatteremtés, ismerkedés, kikapcsolódás a célja. Lépj be te is közénk, és találd meg a szerelmet, keress barátokat, vagy szabadidő partnert magadnak.

Pride

Pride

A melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzneműek közösségi, kulturális és érdekvédelmi tevékenységének a támogatása. Ennek keretében fesztiválokat, rendezvényeket, előadásokat szervez, kiadványokat jelentet meg, együttműködik más meleg civil szervezetekkel, társadalmi és állami szervekkel.

igennem
Tuti menü