Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egészség képes leírás - Leszbikus.tlap.hu
részletek »

Egészség - Leszbikus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: leszbikus.tlap.hu » Egészség
Keresés
Találatok száma - 8 db
Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat

Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat

Az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat honlapja - Az AATSZ szűrővizsgálatán megjelent személyeket orvosaink kérés esetén nemre, nemzetiségre, szexuális viselkedésre, egyéb betegségre, droghasználatra és egyéb élvezeti cikkek használatára való tekintet nélkül megvizsgálják. Tanácsot adunk a nekünk feltett kérdésekre. Kérésre elvégezzük a HIV tesztet név és személyi adatok elkérése nélkül. 2000 december óta a hepatitis- és szifiliszszűrések is lehetségesek.

Erectör Clinic Uro-szexológiai centrum

Erectör Clinic Uro-szexológiai centrum

Az Erectör Clinic Uro-szexológiai centrum 1992 óta működő egészségügyi vállalkozás, a maga nemében az első, és legnagyobb beteganyaggal bíró az országban. Fő profilja a férfi potenciazavar minden típusának teljes körű kivizsgálása, gyógyszeres, injekciós és műtéti kezelése. Férfi nemi szervek betegségeinek kezelése, ambuláns ellátás körében végzett urológiai kisműtétek.

Intimtorna Hölgyeknek

Intimtorna Hölgyeknek

Intimtorna a belvárosban. Sok szeretettel várunk Budapesten az Astoriánál a Dohány utcában működő gyógytorna és intimtorna-gátizomtorna, pc izom torna- centrumba. Az Intim torna gyakorlatok rendszeres végzése a női egészségmegőrzés fontos eszköze, gátolja a betegségek kialakulását ill. örömtelibb szexuális életet biztosít, növeli a libidót, az orgazmuskézséget, a vitalitást, az életenergiát... egyszerűen vonzóak csábítóak és boldogok leszünk!

Kriston Intimtorna

Kriston Intimtorna

Kriston Intim Torna:"A változás érezhető" nőknél, férfiaknál egyaránt. A Kriston Intim Torna (KIT), alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy megelőzze a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszüntesse vagy csökkentse.

Orvostudakozó

Orvostudakozó

Szakorvosainktól gyorsan és ingyen kaphat választ egészségügyi témájú kérdéseire. Online segítség 6, 12 és 24 órán belül. Kérdezzen szakembereinktől! Online orvostudakozó gyógyulni vágyóknak és orvosoknak egyaránt.

Paróka Shop Bt. - paróka vásárlás

Paróka Shop Bt. - paróka vásárlás

Hajhosszabbítás szakember nélkül?! Igen! Sok ember küzd komoly hajhullással, a kemoterápia mellékhatásaival, vagy a fodrásznak magát nevező kókler által okozott panaszokkal ( pl. szőkítőpor vagy a dauerolásnál tőből letört haj esete - vágtuk már le vállig érő hajat nullás géppel vásárló kérésére, amikor eljött parókát vásárolni). Elkészítése történhet gépi varrással rugalmas rácsra építve vagy kézi csomózással (egy rugalmas, bőrbarát - kinézetre puha szúnyoghálóhoz hasonlítható - anyagra csomózzák a hajszálakat) minden esetben Mono-val kiegészítve szintetikus hajból. Mérete a tarkónál egy tépőzáras pánttal vagy kapoccsal külön állítható, így minden átlagos (56-58cm) fejmérethez illeszkedik, de egyes modellek kisebb és nagyobb méretű változatban is készülnek

PLUSS Egyesületet

PLUSS Egyesületet

A PLUSS Egyesületet 1989 augusztus 18-án, ez évben huszadik éve hozta létre a László Kórház gondozásában lévő tizenegynéhány pozitív személy, akik felismerték, hogy egyénileg alig oldhatók meg bizonyos, a pozitivitásukból eredő intézni valók anélkül, hogy fel ne fedjék állapotukat, amellyel csak tovább ronthattak volna helyzetükön. Az is világossá vált, hogy a pozitivitás orvosi vonatkozásai csak egy bizonyos részét képezik a felmerülő problémáknak. Egy idő után a szociális gondok, a társas kapcsolatok széttöredezettsége, jogi kérdések sokasága válnak pszichésen is nyomasztóvá. Ezek enyhítésére és intézményes rendezésére alapították meg az Egyesületet.

Szexdoktor a szexuális egészségért

Szexdoktor a szexuális egészségért

A szexualitás életünk meghatározó része. Ha jó, ha rossz, ha nincs. A jobb, egészségesebb és biztonságosabb szexre vágyóknak szól portálunk. Szex nőknek, férfiaknak. Szakértők és intézmények nyújtanak segítséget oldalunkon a szexuális problémákkal kapcsolatban.

igennem
Tuti menü